Tots els pobles
5
6
7

Sobre Tree Nest

A Tree Nest ens encanta el Nadal. Fundats en una artesania superior, un estil sofisticat i una alegria total, estem revolucionant el mercat de cases de vacances. Des de la concepció fins al client, fabriquem suports d'arbres i faldilles i portem tot el procés a casa. Treballem amb els minoristes per produir un producte que s'ajusti a la visió de la marca i, com que ho fem tot, ens podem assegurar que s'ajusta als estàndards, als pressupostos i als terminis.

A Tree Nest, no passem per alt res, i és per això que ens dediquem a crear estands d'arbres i faldilles bells i dissenyats per experts que contenen el mateix far de la decoració nadalenca: arbres de Nadal reals i artificials.

faldilles|Estands

Passió per crear tendències d'estil de vida

Departament de disseny

Podríeu dir que és el nostre esperit nadalenc el que impulsa la nostra passió per crear estands d'arbres i faldilles bells i dissenyats per experts que contenen el mateix far de la decoració nadalenca: arbres de Nadal reals i artificials. El nostre equip de disseny expert treballa estretament amb els consumidors finals i els minoristes per crear una bella col·lecció d'estils seleccionats.

Productes avançats i eficients

Factory

Amb tota la cadena de subministrament a les nostres mans, podem crear un producte acabat per satisfer les necessitats dels minoristes de qualsevol part del món. Volem col·laborar amb vosaltres per crear un producte que s'adapti al vostre client i, com que participem en cada pas del camí, ens podem assegurar que també s'ajusta als vostres pressupostos i terminis.

Una experiència real

Departament de màrqueting

El nostre equip de màrqueting intern d'especialistes en comunicacions treballa amb tu per promocionar els productes de Tree Nest per a la teva base de clients a qualsevol part del món. Ningú coneix els nostres productes millor que nosaltres, i tenim moltes ganes de compartir el coneixement.

Ens encanta comprar

Sales

El nostre departament de vendes és un soci dedicat als minoristes i treballa estretament amb ells durant tot el procés de disseny, fabricació i subministrament. Personalitzem cada comanda per satisfer les necessitats dels minoristes.

Ens encantaria ajudar

servei

Necessites ajuda per fer una selecció? Tens alguna pregunta? Posa't en contacte amb nosaltres i un membre del nostre equip t'ajudarà a trobar el suport o les faldilles d'arbre de Nadal perfectes per satisfer la teva visió per a les vacances.

Notícies i Esdeveniments

Fundats en una artesania superior, un estil sofisticat i una alegria total, estem revolucionant el mercat de cases de vacances.

Nou producte el 2023 - Stand d'arbres de Nadal de trineu

El trineu tradicional i el suport de l'arbre de Nadal es combinen de manera perfecta, fent que l'arbre de Nadal sembli més adequat per al vostre estil de vida modern.

Obteniu més informació>
Fira de Primavera de Canton 2023

Tres anys després, estem molt contents de tornar a desplegar la nostra catifa vermella a Spring Canton Fair 2023 Número d'estand: 11.3 D 03-05 23-27 d'abril Fase 2.

Obteniu més informació>

Posa't en contacte amb

els nostres departaments

disseny

Els minoristes poden seleccionar de la nostra bonica col·lecció d'estils seleccionats. Podríeu dir que és el nostre esperit nadalenc el que impulsa la nostra passió per crear estands i faldilles d'arbres bells i dissenyats per experts.

contacteu amb Valen Zhao
Producció

Amb tota la cadena de subministrament a les nostres mans, podem crear un producte acabat per satisfer les necessitats dels minoristes de qualsevol part del món. També podem assegurar-nos que s'ajusta als vostres estàndards, pressupostos i terminis.

contacteu amb Valen Zhao
Marketing

El nostre equip de màrqueting intern d'especialistes en comunicacions treballa amb tu per promocionar els productes de Tree Nest per a la teva base de clients a qualsevol part del món.

contacteu amb Valen Zhao

Descarrega aquí el nostre Lookbook

Descarrega>

Categories populars